Η πρώτη μου συνέντευξη για δουλειά



Πω, πω, πως θα περάσουν αυτές οι 4 ώρες;

Πως θα τα καταφέρω; Πως θα παρουσιαστώ; Τι θα τους πω; Θα χάσω τα λόγια μου, θα κολλήσω. Είμαι πολύ αγχωμένος. Πως θα καταφέρω να ηρεμίσω έστω και λίγο και να δω πιο ήρεμα αυτή την, πρώτη μου συνέντευξη για δουλεια. Αλλά, κάτι βαθια μέσα μου, μου λέει ότι θα τα καταφέρω. Λέω συνέχεια από μέσα μου (με παρότρυνση των γονιών μου), μπορείς Αλκίνοε, θα τα καταφέρεις, είσαι πρωταθλητής, ΜΠΟΡΕΙΣ.

Για όσους δεν καταλαβαν, είναι 7 το πρωί και στις 11 έχω την πρώτη μου συνέντευξη για δουλεια και είμαι πολύ αγχωμένος. Όλοι μου λένε να ηρεμήσω, αλλα είμαι πολύ αγχωμένος επειδή είναι πολύ σοβαρή συνέντευξη. Και σοβαρή επιχείρηση, μόνο τους καλύτερους παίρνουν. Ρε γαμώτο, την χρειαζομαι αυτή την δουλεια.

 Είναι πολύ σημαντικό ένας άνθρωπος να εργαζεται σε κάποια δουλειά για πάρα πολλούς λόγους: Πρώτα από όλα έχει την δυνατότητα να βγει από το σπίτι, μπορεί από το έργο που αποδίδει να έχει έναν μισθό, όπου με αυτό να κερδίζει τα προς το ζην, νιώθωντας χρήσιμος αλλά πάνω από όλα νιώθει ανεξάρτητως μπορώντας να εξαργυρώσει όλες τις υποχρεώσεις του. Αναπτύσοντας ταυτόχρονα γνωριμίες και κοινωνικές δεξιότητες.

 Καταλάβατε τώρα γιατί είμαι τόσο πολύ αγχωμένος, νιώθω ότι δεν θα καταφέρω να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες τόσο της δικής μου, όσο και της επιχείρησης όπου με κάλεσε για συνέντευξη. Λέτε να τους κάνω. Ηρέμισα τώρα λίγο με αυτό. Η ώρα είναι 11 και 30, η συνέντευξη έχει μόλις τελειώσει, είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφανισή μου. Ναι ρε γαμώτο, τα κατάφερα. Αυτή η νίκη, είναι μία επανάσταση στον εαυτό μου. Έδειξα ότι μπορώ να τα καταφέρω σε δύσκολες και αγχωτικές καταστάσεις παρά το άγχος μου. Ούφ, ωραία, τα κατάφερα, μου έφυγαν 100 κιλά άγχους.

 Καλημέρα σας, είναι Τρίτη σήμερα. Έχει περάσει μόλις μία εβδομάδα από την συνέντευξη, και σήμερα μετά από τόσες μέρες υπομονής και ανυπομονησίας, ήρθε η απάντηση και είναι θετική. Τα κατάφερα. Ουφ, τέλος καλά, όλα καλά.

                                                                                                                                       Αλκίνοος