Ποδηλαταδα με τους Olympians

Άρθρο : Αλκινοος /κάλυψη event Στέφανος 




 Καλημέρα. Τι ωραία μέρα που είναι η σημερινή, εκπληκτική για Δεκέμβριο μήνα. Ότι πρέπει για την καθιερωμένη μου ποδηλατάδα με τους OLYMPIANS και το ΙΔΟΡΟ στον δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού. Επιτέλους έφτασε αυτή η μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα.

  Η ώρα είναι 10-30 έχω φτάσει στο σημείο εκκίνησης και έχω πολύ καλή διάθεση. Πως και πως το περίμενα όλο αυτό. Και ναι λοιπόν, αρχίσαμε. Ο Αλκίνοος στο ποδήλατο, φυλαχτείτε(χαχαχαχαχαχα) Γελάει ο Αλκίνοος. Μετά από 15 λεπτά ποδηλασίας, φτάσαμε στην πρώτη και μοναδική μας στάση, το δημοτικό σχολείο του παλαιού Ψυχικού. Ευχαριστούμε πολύ το δημοτικό σχολείο Παλαιού Ψυχικού για αυτή την τόσο ένθερμη υποδοχή που μας επιφύλαξαν. Και πάμε πάλι. Ξανά ανεβήκαμε στα ποδήλατα με στόχο το Πέτρινο Περίπτερο όπου είναι και ο τερματισμός. Ο καιρός ευτυχώς συνεχίζει να είναι υπέροχος. Και η διαδρομή επίσης είναι εκπληκτική. 800 μέτρα ακόμη και μετά τερματισμός, έλα αγόρι μου αντέχεις, λίγο ακόμα, μπορείς, το χεις.  




   Ουφ, ωραία, τερματισμός. Τι καλά. Ήταν εκπληκτική βόλτα. Ήταν μία βόλτα με τα όλα της. Ο καιρός καθώς και η διαδρομή ήταν υπέροχα. Θα ήθελα να το ξανακάνω όλο αυτό.


Ήταν τέλεια. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φύλο μου κο Γιάννη Σταθόπουλο, που με προσκάλεσε σε όλο αυτό το εκπληκτικό event , καθώς τον σύλλογο ΙΔΟΡΟ και τους OLYMPIANS. Κάπου εδώ, νομίζω ότι ο χρόνος μου ολοκληρώθηκε. Καλή συνέχεια σε όλους σας.  



Αλκίνοος