Η ώρα της δικής : αφιέρωμα 10 χρόνια Μύρτιλο.

 


ΑΡΘΡΟ Myrtillo cafe

Συντακτική ομάδα/ Σύνταξη άρθρου & φωτογραφίες Αποστόλης.

Ιστορία του Μurtillo café

To Myrtillo café ‘ήταν πριν δέκα χρόνια στο Ηράκλειο Αττικής αλλά λόγω δύσκολων συνθηκών άλλαξε περιοχή αυτό και μεταφέρθηκε στην Αθήνα Πανόρμου.


Το Μyrtillo café διοργανώνει εκδηλώσεις (σεμινάρια, βιβλιοπαρουσιάσεις , Συνέδρια, Μουσικές Συναυλίες, Θεατρικές παραστάσεις, Εκθέσεις, Επετείους, Γιορτές, bazzar, μικρά Φεστιβάλ), σε εξωτερικό χώρο και εντός του Πάρκου και catering, εντός του χώρου. Είναι μια εξαίσια καφετέρια με εξαιρετικά, σνάκ και ποτά, το τσάι είχε ωραία γεύση , Σοκολάτες με ανάλαφρες, βελούδινες διάφορες γεύσεις, η μυρωδιά τους μύριζαν σαν άρωμα ευδιάστατο. Eίχε καταπληκτικό προσωπικό ευγενικοί, φιλόξενοι με ωραία εξυπηρέτηση και ανθρωπιστικοί, στου λύνουν όποια απορία έχεις και να σε βοηθήσουνε οπότε χρειαστείς βοήθεια. Το Ωράριο λειτουργίας του café είναι ανοικτό από τις 9 π.μ το πρωί εώς τις 22:00 μ.μ το βράδυ αλλά λόγω εκδηλώσεων , μπορεί να παραμείνει ανοικτό παραπάνω. Το καφέ επίσης μεταδίδει, εκπαίδευση και γνώσεις ,παιδεία ,κάνει πρακτική άσκηση σε νεούς φοιτητές και άνεργους δίνει επαγγελματική αποκατάσταση και εργασίακή εμπειρία . 


Εχει μια καλή σερβιτόρα, Νατάσα έχει ζεστό χαμόγελο, είναι προκομένοι σε δέχεται με ανοικτές αγκάλες ,,εργατική, δημιουργική, αγαπάει την εργασία 

της .

Φωτογραφίες: