Μπριζόλα χωρίς λάδι στο τηγάνι

                          

ΑΡΘΡΟ:Αποστόλης βίντεο Συνταγή: Δημήτρης

         


  ΥΛΙΚΑ:

  1. 2 μπριζόλες χοιρινές

  2. Ρίγανη

  3. Πιπέρι

  4. Αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:1)Βγάζουμε τις χοιρινές μπριζόλες από τον καταψύκτη και τις βάζουμε σε ένα πιατάκι

2)Βάζουμε το τηγάνι να ζεσταθεί καλά στο μάτι της κουζίνας μέχρι να βράσει σε υψηλούς βαθμούς

3) Στην μπριζόλα ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη καλά και στις δύο πλεύρές  μπρος-πίσω  στα γρήγορα για να μπουν οι μπριζόλες στο τηγάνι .χωρίς λάδι.

 4) τις αλλάζουμε συνέχεια πλευρά μέχρινα ροδίσει ( να πάρει χρώμα) και από τις δύο πλευρές , επίσης να έχει ψηθεί καλά από μέσα και να έχει καλό αίμα, μόλις ρόδίσουν χαμηλώνουμε τους βαθμούς  στο μισό

5) Μόλις είναι έτοιμες  οι μπριζόλες τις βάζουμε στο πιάτο μας και τις  σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο για να μην χαλάσουν.


ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

6)Τέλος τις σερβίρουμε στο πιάτο .